הבית ברח' מונטיפיורי 19 נבנה בשנת 1922 ומתאפיין בסגנונו האקלקטי.

בשל איכויותיו האדריכליות הוכרז הבניין ע"י עיריית תל אביב כבניין לשימור.

התוספת למבנה האקלקטי שואבת השראה מן המקור ויוצרת בניין שבסיסו נטוע בעבר וראשו שואף אל העתיד. הבנייה מתאפיינת בפרשנות עכשווית לחומרים הבאים מעולם האדריכלות האקלקטי: טיח, עץ, ברזל ואבץ. יחד, שני חלקי הבניין – המבנה המקורי והתוספת - משתלבים לישות אחת, כאשר כל חלק בבניין מרגיש את האיכויות של החלקים האחרים.

מיקומו הייחודי של הבניין מאפשר להנות, לבלות ולטעום מכל מה שטוב בתל אביב. הצבעים, הריחות והטעמים של נחלת בנימין, הפאבים והמסעדות העכשוויות בשד' רוטשילד, המסעדות האותנטיות בכרם התימנים, השוק הססגוני בכרמל, היופי של נווה צדק וכמובן חוף הים הקסום של תל אביב.

קרן-אור ש. בלוטרייך

972-54-4685683

© 2018 by Keren Or S. Blutrich  |  Design by Yael Schiller | Photographers: Suzie Levinson, Sarit Haviv, Tatyana Pautov, Ronit ValferThe PhotoHouse הצלמניה